Rekisterinpitäjä

Xenomer Oy / Sisustusmyymälä BearFamily
Y-tunnus 1992257-4
Kotipaikka Lahti
Puhelin 041 319 9968
Sähköposti: info@bearfamily.fi

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Janne Flyktman
Puhelin 050 567 0744
Sähköposti janne@xenomer.fi

Henkilörekisterin nimi

Sisustusmyymälä BearFamily asiakasrekisteri
Sisustusmyymälä BearFamily blogikirjoitusten tilaajat

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Sisustusmyymälä BearFamilyn asiakasrekisterin henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen ja asiakasviestintä sekä tiedottaminen.

Sisustusmyymälä BearFamilyn blogikirjoitusten tilaajien henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on rekisterinpitäjän blogin kirjoitusten lähettäminen tilanneille henkilöille.

Henkilö voi poistua rekisteristä pyytämällä sitä rekisterinpitäjältä info@bearfamily.fi tai sähköpostiviestissä olevan linkin kautta.

Rekisteröitävät tiedot

Sisustusmyymälä BearFamilyn asiakasrekisteriin merkitään seuraavat tiedot:

– asiakasnumero
– yrityksen nimi
– yhteyshenkilön nimi
– katuosoite, postinumero, postitoimipaikka
– y-tunnus
– puhelinnumero
– sähköpostiosoite

Sisustusmyymälä BearFamilyn blogikirjoitusten tilaajarekisteriin merkitään seuraavat tiedot:

– nimi
– sähköpostiosoite

Säännönmukaiset tietolähteet

Sisustusmyymälä BearFamilyn asiakasrekisterin tietolähteenä toimii asiakkaan kertomat laskutustiedot rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi täydentää tietoja YTJ:stä.

Sisustusmyymälä BearFamilyn blogikirjoitusten tilaajien tietolähteenä toimii Sisustusmyymälä BearFamilyn asiakasrekisteri ja henkilön itse antamat tiedot rekisterinpitäjän kotisivuilla olevalla liittymislomakkeella.

Henkilötietojen luovuttaminen

Tietoja voidaan luovuttaa henkilörekisteristä ainoastaan seuraavissa tapauksissa: lainsäädännön niin velvoittaessa.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Rekisterinpitäjä käyttää MailChimp-sähköpostipalvelua tiedottamisessa ja blogikirjoitusten lähettämisessä. MailChimpille siirretään asiakasrekisteristä henkilön etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite. MailChimp on yhdysvaltalainen yhtiö, jolloin henkilötietoja siirtyy Euroopan Unionin ulkopuolelle. Henkilötiedot ovat kuitenkin suojattuna henkilötietolain edellyttämällä tavalla ja MailChimp kuuluu USA:n ja EU:n välisen Privacy Shield -kehyksen sertifioitujen yritysten listalle. Lue lisää MailChimpin sivuilta.

Rekisterin suojaus

Fyysisessä muodossa oleva aineisto

Lähtökohtaisesti henkilötietoja ei käsitellä manuaalisesti. Mikäli jotain tietoja joudutaan käsittelemään manuaalisesti, henkilötietoja sisältävät asiakirjat tuhotaan asianmukaisesti käsittelyn jälkeen.

Sähköisesti tallennetut tiedot

Sähköisessä muodossa olevat tiedot säilytetään Sisustusmyymälä BearFamilyn tietojärjestelmissä, joissa käytetään sekä teknisiä että ohjelmallisia keinoja tietoturvallisuuden varmistamiseksi. Tällaisia keinoja ovat mm. palomuurit, käyttäjätunnus ja salasana sekä ssl-salaus.

Tietojen tarkastusoikeus ja korjaaminen

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyynnön toteuttamiseksi rekisteröidyn tulee olla yhteydessä yhteyshenkilöön. Yhteystiedot näkyvät yllä. Yhden (1) tarkastuspyynnön käsittely vuodessa on rekisteröidylle maksutonta.

Rekisteröidyllä on lisäksi oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Tietojen korjauspyynnössä on yksilöitävä korjattava virhe ja ilmoitettava korjatut tiedot. Korjauspyynnön toteuttamiseksi rekisteröidyn tulee olla yhteydessä yhteyshenkilöön.

Muut rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää itseään koskevien tietojen käyttö laissa määriteltyihin tarkoituksiin. Tällainen kielto voidaan antaa milloin tahansa yllä mainitulle yhteyshenkilölle.

Evästeiden käyttö

Sisustusmyymälä BearFamily käyttää sivustollaan evästeitä.