Villamatto Milana caramel

895,00 1880,00  sis. alv 24%

Adoran käsinsolmittu, ylellisen pehmeä villamatto, laadukkaasta Uuden-Seelannin villasta. Tyylikäs ja ajaton design by Milana Hasan 12v.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Adoran villamatto Milana caramel

Väri: caramel

Materiaalit
90% Uuden-Seelannin villa, 10% puuvilla

Hoito
Arjessa villamatto on varsin huoleton. Villa on luontaisesti likaa hylkivä materiaali, kuiduissa itsessään olevien luontaisten rasvojen vuoksi. Perushoidoksi riittää säännöllinen imurointi ja tuuletus. Lumipesua villamatto suorastaan rakastaa! Jos matto kostuu, jätä kuivumaan tasaiselle alustalle. Vältä altistamasta voimakkaalle valolle.

Tahranpoistossa nopea reagointi on aina parasta. Neste kannattaa imeyttää kevyesti painelemalla jonka jälkeen hellävarainen pesu haalealla vedellä, joko Marseille- tai sappisaippuaa avuksi käyttäen. Voimakasta hankaamista kannattaa välttää, ettei matto huopaannu puhdistettavasta kohdasta. Koko maton pesussa suosittelemme kääntymään ammattitaitoisen mattopesulan puoleen.

Huom. Matot ovat valmistettu käsin, joten jokainen matto on yksilöllinen. Matoissa saattaa esiintyä pieniä inhimillisiä virheitä tai vaihteluita kudonnassa. Maton koko voi poiketa ilmoitetusta +/- 5% ns. käsityövaran vuoksi.

Lisätiedot

Koko

170x240cm, 200x300cm, 250x350cm

Saatat myös pitää...