Villamatto Nest

885,00 1250,00  sis. alv 24%

Adoran ihastuttava Nest-matto on kuin paksuilla puikoilla ja reilulla langalla tehty uniikki kudos. Mattoa reunustava hapsureunus viimeistelee kodikkaan ja lämpimän ilmeen.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Adoran villamatto Nest

Materiaalit
90% villa, 10% puuvilla

Hoito
Arjessa villamatto on varsin huoleton. Villa on luontaisesti likaa hylkivä materiaali, kuiduissa itsessään olevien luontaisten rasvojen vuoksi. Perushoidoksi riittää säännöllinen imurointi ja tuuletus. Lumipesua villamatto suorastaan rakastaa! Jos matto kostuu, jätä kuivumaan tasaiselle alustalle. Vältä altistamasta voimakkaalle valolle.

Tahranpoistossa nopea reagointi on aina parasta. Neste kannattaa imeyttää kevyesti painelemalla jonka jälkeen hellävarainen pesu haalealla vedellä, joko Marseille- tai sappisaippuaa avuksi käyttäen. Voimakasta hankaamista kannattaa välttää, ettei matto huopaannu puhdistettavasta kohdasta. Koko maton pesussa suosittelemme kääntymään ammattitaitoisen mattopesulan puoleen.

Huom. Matot ovat valmistettu käsin, joten jokainen matto on yksilöllinen. Matoissa saattaa esiintyä pieniä inhimillisiä virheitä tai vaihteluita kudonnassa. Maton koko voi poiketa ilmoitetusta +/- 5% ns. käsityövaran vuoksi.

Lisätiedot

Koko

170x240cm, 200x300cm

Saatat myös pitää...